Selecteer een pagina

Welkom bij Flexiplus Huishouding B.V.

Flexiplus Huishouding B.V. is een nuchter Oost-Groninger bedrijf. “Achter de schermen op de voorgrond” is waar wij voor staan en dat mag u letterlijk nemen! Flexiplus Huishouding B.V. biedt werk aan iets meer dan 100 medewerkers en is daarmee een middelgroot bedrijf in Oost-Groningen.

Huishoudelijke hulp
Facilitair partner voor bedrijven

Het Zorgmijder Project

Flexiplus Huishouding is bedenker van het “zorgmijder project”. Soms kunnen mensen (even) niet (goed) voor zichzelf zorgen. Flexiplus Huishouding coördineert, stabiliseert en integreert dan deze situatie op een humane manier. Hierbij werken we samen met de regionale OGGZ instanties en diverse gemeenten. Bent u betrokken of op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op via huishouding@flexiplus.nl

Huishoudelijke hulp

Flexiplus Huishouding B.V. heeft bewust gekozen voor een plek midden in de regio waar we aanbieder kunnen zijn van onder andere huishoudelijke hulp.

Flexiplus Huishouding B.V. is aanbieder volgens de WMO in de onderstaande Gemeenten:

 • Gemeente Westerwolde
 • Gemeente Oldambt
 • Gemeente Midden-Groningen

Facilitair partner voor bedrijven

Daarnaast is Flexiplus Huishouding B.V. steeds meer facilitair partner voor bedrijven en instellingen. Dat gaat best ver! Zo onderhouden we bedrijfsgebouwen, van vuilniszak tot beheersplan, maar maken we bijvoorbeeld ook vrachtwagens van binnen en buiten schoon voor een middelgroot transportbedrijf.

  Nieuwsgierig?

  Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan eens contact op met Marjolein Boelen of Bianca Schipper van Flexiplus Huishouding B.V.

  Tel: 0597 - 671 686
  Email: info@flexiplus.nl

  Contactformulier

  Om te controleren dat u geen robot bent, vragen we u om de bovenstaande som op te lossen.

  Contactinformatie

  Bezoekadres:
  Kersstraat 8
  9698 AR Wedde

  Postadres:
  Schoolstraat 14
  9698 AP  Wedde

  KVK:
  69600031

  AGB:
  98104652